About

Rakennetun omaisuuden tila ROTI on joka toinen vuosi tehtävä asiantuntija-arvio rakennetun ympäristön tilasta ja lähitulevaisuudesta. Se tarjoaa puolueetonta tietoa ja näkemyksiä niin asiantuntijoille, päätöksentekijöille kuin kansalaisillekin. ROTI-tarkastelu jaetaan asiantuntijapaneeleiksi rakennuksiin, liikenneverkostoihin ja yhdyskuntateknisiin järjestelmiin. Lisäksi tarkastellaan yhtenä kokonaisuutena alan koulutusta, kehitystyötä ja innovaatioita.

Vuonna 2015 uutena viidentenä paneelina mukaan kutsuttiin digitaalisten ratkaisuiden asiantuntijoita. Jokaiseen paneeliin kutsuttiin 10-20 aihepiirin asiantuntijaa, ja vuonna 2015 heitä oli mukana kaikkiaan lähes sata.

ROTI 2015 on myös syöte eduskuntavaalien alla käytävään poliittiseen keskusteluun.

:::

Seuraa meitä verkossa!

https://roti2015.wordpress.com
http://twitter.com/2015ROTI

http://facebook.com/ROTI2015
http://www.roti.fi

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”About

 1. Hei! Hienoa, että roti on jälleen kerran saatu valmiiksi. Se on arvokasta tietoa paitsi meidän kaikkien omaisuudesta, niin ennen kaikkea sekä veronmaksajien että yksityisten omistajien resurssien käyttökelpoisuudesta. On myös hienoa, että yritätte käynnistää keskustelua sosiaalisen median kautta, mutta minua jäi hieman ihmetyttämään, miksi vierailijablogeissa ei ole kommenttikenttä auki. Toivottavasti kyse on enemmänkin vahingosta kuin tietoisesta päätöksestä rajata keskustelua ja kommentointia. Asiantuntija-arvio rakennetun omaisuuden tilasta on hyvä lähtökohta keskustelulle, mutta tosiasiassa rakennetun ympäristön käyttökelpoisuuden ratkaisee käyttäjien kyky hyödyntää sitä eikä rakentajien arvio.

  1. Hei!
   Aiheellinen huomio. Aloitimme täällä blogin natiiviympäristössä ilman kommentointimahdollisuutta, koska keskustelulle on mahdollisuus mm. Rakennuslehden ja Tekniikka&Talouden blogeissa. Mutta kun homma nyt rullaa ja koska pian natiiviin alkaa tulla tekstejä, jotka eivät monistu muualle, avasin nyt kommentointimahdollisuuden. Tullee käyttöön vasta seuraavan postauksen yhteydessä, jos oikein ymmärsin.

   Yleisemmin keskusteluun nimenomaan halutaan rohkaista. ROTI on ideapankki, ei lopullinen totuus 😀

   Ystävällisin terveisin

   Teemu Vehmaskoski

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s